Lucrari de proiectare

Proiectam orice fel de constructii civile, industriale, edilitare, ne ocupam cu amenajari urbanistice de detaliu (parcuri, lacuri, etc)

Intabularea Titlului de properietate, a Sentintelor Civile, a caselor sau orice alta lucrare cadastrala

Totul incepe cu o discutie: “Vreau sa imi inscriu terenul in CF” sau “Vreau sa-mi fac parcele pe teren” sau orice alta formulare. Si noi zicem: “Bine, despre ce e vorba?”

Ne arati actul de proprietate si noi iti spunem toate actele de care ai nevoie, de fapt, primesti o brosurica pe care sunt trecute aceste acte, ca sa nu le uiti. Apoi discutam pretul si facem programarea pentru teren.

Cand facem programarea, iti dam si termenul final de realizare a lucrarii. Tu faci rost de actele cerute, iar noi venim, iti masuram terenul si facem documentatia de intabulare. Pe care tot noi o depunem la cadastru. Si tot noi scoatem CF-ul (sau documentatia), la termen.

Daca nu ai timp sa te ocupi de acte, nu e nici o problema. Ne faci o imputernicire, notariala bineinteles si ne ocupam noi de tot. Tu doar ne indici limitele terenului.

Vrei sa vezi cum se lucreaza la documentatia ta? Nici o problema, iti spunem cand sa vii la birou si iti aratam fiecare lucru, pas cu pas. Ca sa fii sigur pe ce dai banii…

Nu te intereseaza cum se lucreaza la documentatia ta? Atunci hai la o cafea sau un ceai, ca intre prieteni.